Konyaspor, hakem Mert Güzenge ile kaybetmedi

4 Kasım 2023 17:11

Konyaspor ile Karagümrük arasında oynanacak karşılaşmanın İstanbul bölgesi hakemi Mert Güzenge, daha önce her iki takımın da birçok organizasyonda maçlarını yönetti. Peki, hakem Mert Güzenge’nin karnesi nasıl?...

Konyaspor, hakem Mert Güzenge ile kaybetmedi

Konyaspor, Karagümrük maçının hakemi olan Mert Güzenge’nin yönettiği maçlarda kaybetmedi. Anadolu Kartalı Güzenge nezaretinde 3 maça çıkarken, bunlardan 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Güzenge’nin yönettiği maçlarda Türkiye Kupası’nda Batman Petrolspor’u 2-0 ile geçen Konyaspor, Süper Lig’de ise Alanyaspor ve Antalyaspor ile 1-1’lik skorlarla berabere kaldı. 

Karagümrük’ün Mert Güzenge karnesi orta
Fatih Karagümrük, hakem Mert Güzenge nezaretinde 4 maça çıktı. İstanbul ekibi bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Güzenge ile TFF 2. Lig’de Tuzlaspor maçında tanışan kırmızı-siyahlılar, bu karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı. İstanbul ekibi sonrasında peş peşe; Süper Lig’de Sivasspor’u 1-0, Ümraniyespor’u ise 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Mert Güzenge nezaretinde son maçında Türkiye Kupası’nda çıkan Karagümrük, burada Başakşehir ile karşılaştı. Normal süresi 2-2’lik eşitlikle sona eren karşılaşma penaltılara giderken, Karagümrük 5-3’lük skorla kaybeden taraf oldu. 

Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +