Dijital okulyazarlık seferberliği Düzce’de başlıyor
Dijital okulyazarlık seferberliği Düzce’de başlıyor
DÜZCE (İHA) – Düzce Valiliği önderliğinde dijital okuryazarlık seferberliği başlatılacak. 2 gün sürecek eğitimlerde dijital dünya katılımcılara aktarılacak.
Sosyal medyanın her geçen gün vatandaşların hayatlarında ki yeri artarken, Düzce Valiliği bu konu ile ilgili çalışma başlattı. Dijital okuryazarlık ile ilgili Düzce’de 2 gün sürecek eğitim programı düzenlenecek. Bu çerçevede başarılı sosyal medya yönetimi nasıl olmalı? Dijital dünyada doğru bilgeye nasıl ulaşılır? Sosyal medyada kriz yönetimi ve kamusal iletişim nasıl sağlanır? Dijital yurttaşlık, etik ve medya okur yazarlığı neden önemlidir? konuları ele alınacak.
Düzce Valiliği, İçişleri Bakanlığı, Düzce Üniversitesi ve Düzce Belediyesi paydaşlığında gerçekleştirilecek eğitimler 13 Şubat’ta Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda, 14 Şubat’ta ise Düzce Valiliği Akçakoca Gazi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.