12 ay boyunca sürecek: İlk destek hesaplara yatırıldı

1 Mart 2025 14:45

12 ay boyunca sürecek: İlk destek hesaplara yatırıldı

12 ay boyunca sürecek: İlk destek hesaplara yatırıldı?v=1
Kırıkkale’de, belediye tarafından ihtiyaç sahibi emekli, engelli, dul ve yetim vatandaşlara bin 500 lira pazar desteği ödemesi yapıldı.

Kırıkkale Belediyesi, dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal destek projelerini sürdürüyor. Belediye tarafından başlatılan "Pazar Desteği" kapsamında, emekli, engelli, dul ve yetim vatandaşların hesaplarına ilk ödeme yapıldı. Destek programı kapsamında her ay bin 500 lira olmak üzere toplamda 12 ay boyunca ödemelerin devam edeceği bildirildi.
Belediye Başkanı Ahmet Önal, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, "Sözümüzü tuttuk. 9 milyon TL’lik emekli pazar desteğimizin ilk ödemesini hesaplara yatırdık. Amacımız, vatandaşlarımızın Ramazan ayı öncesinde yanında olmak ve ekonomik sıkıntılarını bir nebze hafifletmek. 2025 yılında daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
KırıkkaleKart üzerinden yapılan ödemelerle vatandaşlar, şehirdeki anlaşmalı noktalardan temel gıda ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +