ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake: Türkiye’nin mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı

6 Haziran 2024 13:23

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake: "Türkiye’nin mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı"

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake:  Türkiye’nin mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı 
?v=1
ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, "Türkiye’nin son nesil F-16 Blok 70 savaş uçaklarını alması ve mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı" dedi.
Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Türkiye Büyükelçiliği, X hesabından ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD’nin, Türkiye’nin yeni F-16 Blok 70 savaş uçağı alımında ’önemli bir adım’ atmasına ilişkin ifadelerini paylaştı. Büyükelçi Flake, "Türkiye’nin son nesil F-16 Blok 70 savaş uçaklarını alması ve mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı. Bu, ABD’nin ulusal güvenliği, Türkiye’nin ulusal güvenliği ve NATO’nun birlikte çalışabilirliği açısından iyi bir adım" ifadelerini kullandı.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +