SON HABERLER

Bahçelievler’de çamur yağdı

1 Nisan 2025 18:06

Bahçelievler’de çamur yağdı

Bahçelievler’de çamur yağdı
İstanbul’da toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikte çamur yağdı. Bahçelievler’de araçların üstü çamurla kaplandı.
İstanbul’da dün akşam saatlerinde hafif şekilde yağmur yağmaya başladı. Ardından toz taşınımı nedeniyle çamur yağdı. Bahçelievler’de ise araçların üzerlerinin çamurla kaplandığı görüldü.
Aracına çamur yağan Tarık Özhan, "Aracımı dün yıkatmıştım bugün çamur yağmış. Doğal afet. Elimizden bir şey gelmiyor. Tekrar aracımı yıkatmak zorunda kalacağım" dedi.
Aracına çamur yağdığı için tekrar yıkatmak zorunda olduğunu söyleyen Harun Erdem, "Çamur yağma olayı çok sık olmaya başladı. Araçlarımızı yıkatıyoruz bir kaç gün sonra tekrar çamur oluyor. Eksiden yılda bir kere oluyordu şimdi ayda bir kere oluyor. Yapacak bir şey yok. Aracı tekrar yıkatmak zorunda kalıyoruz. Doğal afet diyelim" şeklinde konuştu.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+18
°
C
H: +22°
L: +
Konya
Pazartesi, 21 Nisan
7 Günlük Hava Tahmini
Pz Sa Ça Pe Cu Ct
+21° +24° +23° +22° +18° +16°
+ +13° +14° +12° +10° +12°