SON HABERLER

Büyükşehir’in taekwondo takımı Antalya’da doludizgin

25 Mart 2025 14:28

Büyükşehir’in taekwondo takımı Antalya’da doludizgin

Büyükşehir’in taekwondo takımı Antalya’da doludizgin
?v=1
Sakarya Büyükşehir Belediyesi taekwondo sporcuları, Antalya’da düzenlenen İşitme Engelliler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda kazandıkları derecelerle memleketlerine büyük bir gurur yaşattı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü taekwondo sporcuları, Antalya’da düzenlenen İşitme Engelliler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda önemli dereceler elde etti. 23 Mart tarihinde düzenlenen şampiyonada, +87 kilogramda mücadele eden Mehmet Ali Sağdıç Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Sporcularımızdan 68 kilogramda yarışan Fatih Canbaz ve Mehtap Satır ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.
Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, "Antalya’da düzenlenen İşitme Engelliler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda önemli dereceye giren sporcularımız Mehmet Ali Sağdıç, Fatih Canbaz ve Mehtap Satır’ı sergiledikleri performanstan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" denildi.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+20
°
C
H: +24°
L: +11°
Konya
Cuma, 28 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Ct Pz Pt Sa Ça
+22° +18° +15° +14° +11° +13°
+ +10° + + + +