SON HABERLER

Eskişehirspor, Antalya’da kampa girdi

14 Ocak 2024 17:07

Eskişehirspor, Antalya’da kampa girdi

Eskişehirspor, Antalya’da kampa girdi
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta sezonun ilk yarısını lider bitiren Eskişehirspor, ikinci yarı hazırlıkları için bugün itibarıyla Antalya’da 10 günlük bir kampa başladı.
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta sezonun ilk yarısını 29 puanla zirvede tamamlayan Eskişehirspor’da 5 günlük izin bitti. Bugün itibarıyla Antalya’da kampa başlayan Eskişehirspor, ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Kırmızı-siyahlılar, Antalya’da 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

10 günlük kamp başladı
14 Ocak ile 24 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştireceği kampla ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanmayı hedefleyen kırmızı-siyahlı ekip, burada en az 3 hazırlık karşılaşması oynayarak da eksiklerini görecek. İlk devresinin son 2 maçında takımın başında olan Teknik Direktör Levent Kartop da kamp boyunca oyuncularıyla daha çok vakit geçirerek durumlarını yakından gözlemleme fırsatı yakalayacak. Kamp dönüşü de yönetim, 44 yaşındaki teknik adamdan bir rapor daha alarak transfer planlamasını şekillendireceği öğrenildi.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+17
°
C
H: +17°
L: +12°
Konya
Salı, 13 Mayıs
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+18° +19° +25° +26° +25° +19°
+ +10° +12° +14° +14° +