Kastamonu Üniversitesi’ndeki bir bölüm daha akredite edildi

19 Temmuz 2023 10:18

Kastamonu Üniversitesi’ndeki bir bölüm daha akredite edildi

Kastamonu Üniversitesi’ndeki bir bölüm daha akredite edildi
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği tarafından üç yıl süreyle akredite edildi.
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından akredite edildi. Üç yıl süreyle akredite edilen İşletme Bölümü, STAR ekibinin titizlikle gerçekleştirdiği incelemeler ve kapsamlı değerlendirmeler sonucunda disiplinler arası yaklaşımı, nitelikli öğretim kadrosu, öğrenci başarısı ve mezun profili gibi kriterleri başarıyla karşılayarak akreditasyon belgesini almaya hak kazandı.
Akreditasyon belgesi ile İşletme Bölümü, yüksek kalite standartlarına uygunluğunu resmi olarak kanıtladı. Bu belge, İİBF Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demirel tarafından öğrencilere sunulan eğitimin kalitesinin tanınmasına ve mezunların iş dünyasında başarılı kariyerlerine olanak sağlamasına büyük bir adım olarak nitelendirildi.
Prof. Dr. Demirel, ayrıca akreditasyon sürecinde özverili çalışmaları için İİBF’nin tüm öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerine teşekkür etti ve desteklerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a teşekkürlerini iletti.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +