Konyaspor’da Galatasaray Mesaisi

28 Aralık 2023 16:04

Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına günde iki antrenmanla devam etti...

Konyaspor’da Galatasaray Mesaisi?v=1

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını günde iki idmanla sürdürdü.

Günün ilk antrenmanında kuvvet çalışan yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci idmanı ile Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti.Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken; çabukluk çalışması ve 4’e 2 top kapma çalışması ile devam etti.

Topla oyun ile süren antrenman, gruplar halinde yapılan turnuva maçları ile sona erdi. 2023 yılının son turnuva galibi Yeşil Takım oldu. Yeşil-beyazlı teknik heyet, cuma gününden itibaren takıma 3 günlük izin verecek. Yılbaşı tatilinin ardından Konyaspor 1 Ocak Pazartesi günü yeniden Kayacık Tesisleri’nde toplanacak ve Galatasaray maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Galatasaray-Konyaspor mücadelesi 7 Ocak Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +