Konyaspor'da İlhan Palut ile Yollar Ayrıldı

16 Ocak 2023 16:15

Son dönemde yaşanan puan kayıplarının ardından faturanın teknik patron İlhan Palut'a çıkartıldığı ve genç teknik adamla yolların ayrıldığı iddia edildi.

Konyaspor'da İlhan Palut ile Yollar Ayrıldı

Son dönemde yaşanan puan kayıplarının ardından faturanın teknik patron İlhan Palut'a çıkartıldığı ve genç teknik adamla yolların ayrıldı. Genç teknik adam Palut, tesislerde oyuncularla vedalaştı.

Spor Toto Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut ile yollar ayrıldı. İlhan Palut, Konyaspor'un başında çıktığı 81 maçta 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyet aldı.
Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş'la karşılaşan ve 1-0 öne geçmesine karşın sahadan 2-1 mağlup ayrılan Konyaspor'da şoke eden bir gelişme yaşandı.

Ligde 7. sırada yer alan Konyaspor'da yönetim, teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdı. İlhan Palut, Konyaspor'un başında çıktığı 81 maçta 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyet aldı.

İsmail Kartal'ın istifasının ardından Konyaspor'a 9 Şubat 2021'de 1.5 yıllık imza atan İlhan Palut, takımı geçen yıl üçüncülüğe taşımıştı.

Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +