PM Türkiye’ye ‘En İyi İşveren’ sertifikası

24 Ocak 2024 15:58

PM Türkiye’ye ‘En İyi İşveren’ sertifikası

PM Türkiye’ye ‘En İyi İşveren’ sertifikası
2023 senesinde çalışanlarına wellbeing konularında sağladığı destekle öne çıkan PM Türkiye’nin, ‘Top Employers Institute’ tarafından yapılan bağımsız araştırma sonucunda 9’uncu kez ’En İyi İşveren Sertifikası’nı almaya hak kazandığı açıklandı.
İnsan kaynakları alanında kurumsal mükemmelliğin sertifikalandırma kuruluşu Hollanda merkezli Top Employers Institute tarafından 2023 yılının en iyi işverenleri seçildi. Değerlendirmeler sonucunda Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından PM Türkiye, üst üste 9’uncu kez ‘En İyi İşveren’ sertifikasını almaya hak kazandı. Şirket, dönüşüm vizyonuyla çalışanlarını, tedarik zincirini ve yetenekleri geleceğin iş modellerine hazırlıyor. Kapsayıcılık ve çeşitlilik ajandasıyla fırsat eşitliği alanında önemli projelere imza atan şirket, 2022 yılında başlattığı Wellbeing Denge Programı ile Stevie Awards for Great Employers ‘Health & Wellbeing’ kategorisinde Bronz Stevie ödülünü kazanmıştı.
“Önceliğimiz çalışanların potansiyelini gerçekleştirecekleri ortamı sağlamak”
Top Employer sertifikasını değerlendiren İnsan ve Kültür Direktörü Evren Sarıgöl Yılmaz, şirketin bu başarısının, tutarlı ve yenilikçi yaklaşımlarının bir sonucu olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Bu sertifika, çalışanlarımızın mutluluğu ve kariyer gelişimlerine verdiğimiz önemin somut bir göstergesidir. Philip Morris Türkiye olarak, her bir çalışanımızın potansiyelini en üst düzeyde gerçekleştirmeleri için gerekli ortamı sağlamak temel önceliğimiz” ifadelerini kullandı.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +