Türkiye'nin Atış Tutkunları Huğlu'da Buluştu

30 Temmuz 2024 10:21

Türkiye'nin atış tutkunları, Konya'nın Beyşehir ilçesindeki Huğlu Mahallesi'nde düzenlenen geleneksel atış müsabakalarında bir araya geldi. Etkinlik, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş adamı Aydın Kuyucu anısına gerçekleştirildi...

Türkiye'nin Atış Tutkunları Huğlu'da Buluştu?v=1

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde, geleneksel atış müsabakaları büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Huğlu atış poligonunda düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden iş adamı Aydın Kuyucu anısına yapılan bu anlamlı etkinlik, atış tutkunlarını bir araya getirdi.

Türkiye'nin Atış Tutkunları Huğlu'da Buluştu

Müsabakalarda Yoğun İlgi

Müsabakalara olan ilgi oldukça yoğundu. Sabit hedef, pet şişe, hareketli hedef, tavşan, gong, amatör trap, kadınlar kurşun atışı ve çocuklar için PCP havalı tüfek atışları gibi birçok kategoride yarışmalar düzenlendi. Gün boyu süren bu müsabakalarda dereceye giren atıcılar, piyasa değeri yaklaşık 700 bin lira olan Huğlu firmalarının ürettiği 40 adet av tüfeği ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Kadın atıcıların da yarıştığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye'nin Atış Tutkunları Huğlu'da Buluştu

Huğlu Silah Firmalarından Tanıtım

Etkinlik süresince Huğlu'da faaliyet gösteren silah firmaları, atış poligonunda kurdukları stantlarda ürünlerini sergileyip tanıtımını gerçekleştirdi. Müsabakalara katılan Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal ve diğer protokol mensuplarına da teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +