Validen polis ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na operasyon teşekkürü

14 Mart 2025 17:26

Validen polis ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na operasyon teşekkürü

Validen polis ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na operasyon teşekkürü
?v=1
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kent tarihinin en büyük silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonlarından birini gerçekleştiren polis ve Cumhuriyet Başsavcılığını tebrik etti.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda; Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin yaptığı çalışmalar sonucu, yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyon çerçevesinde durdurulan bir aracın içerisinde yapılan aramada 3 bin 450 adet tabanca gövdesi ile 80 bin 790 silah yapımında kullanılan parça ele geçirildi.
3 kişinin silah ve mühimmat kaçakçılığı suçundan tutuklandığı olayın ardından Vali Yiğitbaşı, operasyonu yürüten Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonu gerçekleştiren polisleri ziyaret ederek, tebriklerini iletti.
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +